DAYI PIZZA & SHOARMA

DAYI PIZZA & SHOARMA De lekkerste in Utrecht!!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 2777 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Dayi Pizza & Shoarma. Meer weten? Ontdek meer

4 jul 2022 om 4:20 Bah sorry, bezorging duurde lang, patat was hard gebakken terwijl er om zacht gebakken was gevraagd, het broodje frikandel zag eruit alsof er iemand op gezeten had goor gewoon, de Mexicano was oud/hard
1 jul 2022 om 12:28 Ik heb pizza clazone besteld, vlees was nog rauw was niet goed gebakken. Ik moest na 3 hapjes gaan overgeven, hele nacht niet geslapen.
28 jun 2022 om 20:19 Meneer heeft grote bek aan telefoon scheld je uit terwijl je hem simpel vraagt wanneer het eten komt. ETEN SLAP met haar en vieze shit en koud. Gare rotzooi service en als je hem vraagt of die iets anders kan vervangen in de bestelling krijg je t ni
28 jun 2022 om 9:51 Hij belde, hij had weinig lam en of ik, doner of kipshoarma dr bij wilde ma toen hij hoorde dat :seen vrouw was veranderde zijn vrijgevigheid. Kwilde kip shoarma ma kreeg toch doner en oud Pittige rijst en oude lamsvlees. Sla was wel vers nooit meer
15 jun 2022 om 2:20 Had een pizza zelf samengesteld was er geen garnaal meer helaas :((. Maar werd netjes gebeld om dit te vermelden. Werd aangereden salami en tonijn samen te stellen en laat me je zeggen het was heerlijk! Bestel altijd wel als ik in de buurt ben hier!
9 jun 2022 om 8:13 Had om 2 uur niets te eten gehad om te eten, maar dayi-pizza. Hield van de broodjes met wat sambal, snel warm bezorgd. verdiend 6 sterren :))))
8 jun 2022 om 18:58 Eten was oke maar we moesten echt lang wachten en ik had ook friet besteld de bakje was niet helemaal gevuld best weing voor die prijs
31 mei 2022 om 4:00 Pizza mag beter op smaak gemaakt worden!
29 mei 2022 om 18:24 Vers en lekker
28 mei 2022 om 9:13 Super snel bezorgd en lekker
28 mei 2022 om 8:09 Werd gebeld dat de bestelling een half uur later zou komen ivm een kapotte scooter. De bestelling uiteindelijk 60 min later. Eenmaal aangekomen was het eten op zich wel lekker maar niet echt warm.
28 mei 2022 om 6:01 Ik heb nooit mn eten gekregen